Valpblogg

GLITTERWAYS FLATCOATED RETRIEVER

Följ Jilla & Migis valpar här på valpbloggen..


Mer information om valparnas föräldrar, stamtavla och vad som ingår i köpet finns under fliken valpar.

160922 Tiden flyger fram, och valparna är nu 7 veckor. Små fantastiska hundar. Bus hemma på gräsmattan, små äventyr  i skogen och tid för att mysa är det som främst ligger i fokus. Vi njuter av fina höstdagar.

160914 Valparna har nu varit på sin första utflykt till skogen här intill. En kort bilresa på några minuter blev det, därav fick de även lite bilträning. Efter lite lek och bus i ny miljö blir de fort trött. En sån här fin höstdag fick de sova gott på en fäll i skogen en liten stund.

160906 Världen blir större. Valparna har varit ute nu i några dagar vilket uppskattas mycket. Lite föremål har börjat bli intressanta. Som ni ser "apporterar de både kanin och gris".

160831 i morgon blir vi 4 veckor och vi liknar mer och mer små mini hundar. Dagens bilder fotade av Cecilia Rönnbäck.

Tusen Tack för besöket och de fina bilderna.

160830 Nu äter vi mat från små matskålar, leker lite smått , sover och är bara så söta..


160827  Valplådan har blivit större och den än lite tafatta leken ökar..


Valparna har fått större utrymme, vilket var väldigt spännande. Lite tafatt leker de med varandra, även om sova och äta fortfarande ligger högst på priolistan. Små härliga individer växer fram dag för dag. Valparna är nu 3 veckor. Mamma Jilla sköter om sina valpar på ett fantastiskt sätt. Underbart att se.


Tik och hanne finns att tinga till rätt hem. Kontakta mig på 072-2351510 om du är intresserad.

160825   3 veckor och små viftande svansar hitta kompisar i syskonen..


Nu har valparna öppnat både ögon och börjat höra. De har senaste dagarna blivit betydligt stadigare på benen. Svansarna viftar och de har börjat hitta kompisar i sina syskon. Än är leken väldigt tafatt och ofta tappar de balansen mitt i staget. Små, små matpotioner förutom dimjölken smaskar de glupskt i sig några gånger per dag. 3 veckorsdagen till ära en bild på en av tikarna. Fler bilder kommer till helgen.

 

Tik och hanne finns än att tinga till rätt hem. Kontakta mig på 072-2351510 om du är intresserad.

160819  2 veckor och ögonen har börjat öppna sig..


Små glipor till ögon, och känslan av att de små grynen sakta men säkert blir mer och mer små hundar kommer nu. Valparna har också blivit något mer stadiga på benen, även om dom mest ålar sig fram till mamma Jilla och deras mjölkbar.

De har idag varit med om sin första kloklippning, vilket alla tog med största lugn = sov sig igenom kloklippningen. Ett gäng helt underbara små valpar!

160811 Vi tar det mest chill. Valparna är nu 1 vecka..


Mat och diverse sovställningar är högst prioriterat dessa dagar. Det är ett riktigt härligt gäng där man redan nu börjar skönja små individer. Mamma Jilla pysslar om dom alla på bästa sätt både med mat, "städning" och sover gärna tillsammans med dem. Det är än så länge väldigt lugnt i lådan/ poolen.


Det finns 1 tik och 2 hannar att tinga till rätt hem. Kontakta mig om du är intresserad.

160804 Jilla och Migis valpar föds...

Newborn puppies

Jilla och Migis valapr föddes den 4 augusti 2016. Ett härligt gäng på 5 hanar och 4 tikar fyllda av livslust. På dessa bilder endast 1 dag gamla.

Bilder kommer löpande.. 

160802 I väntans tider..


Jilla mår bra och magen växer. Små rörelser kan kännas på hennes stora mage. Hon trivs i skuggan på gräset och med att rulla runt i blåbärsriset..

Kärlek..

Kärlek

4-5 juni 2016 träffades Migi & Jilla och kärlek uppstod..

Copyright © All Rights Reserved